Feta-keittojuureslaatikko

Helppo lisäkeruoka

400 g Keittojuureksia
200 g Feta juustoa (apetina laktoositon pala)
1 dl kasvislientä (1 kuutio)
mustapippuria

Voitele paistoastia öljyllä tai voilla.

(ei laskettu kaloreihin)
Sekoita kasvikset ja feta ja lisää kasvisliemi sekä ripauta mustapippuria melko reilustikin, mutta tietenkin maun mukaan.

Ja paista uunissa aluksi n.200 asteessa (voit pienentää lämpöä myöhemmin 175) noin 45 minuuttia.

Olen tehnyt tätä vasta yhden kerran ja vaikka pidinkin siitä kovasti possun lisäkkeenä, aion seuraavan kerran lisätä tomaattia ja basilikaa.

Varmasti helppo varioida ja saada ruoka ihan eri makuiseksi.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemi kuutio maggi (Maggi), annos 10g1.6g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Feta apetina classic (pahvikuutio) (Arla), annos 20g31g72kcal4.1g0.8g6g0g
Keittojuurekset, Euroshopper63g14kcal0.6g3.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g182kcal9.6g9.4g13g0g
Valittu annoskoko96g91kcal4.8g4.7g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna48g46kcal2.4g2.4g3.3g0g
Arvot/100g100g95kcal5g4.9g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231684