Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g39g47kcal6.2g0.5g2.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.2g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g16g19kcal0.5g0.8g1.6g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g151kcal13.6g4.4g9g0.2g
Valittu annoskoko96g76kcal6.8g2.2g4.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna48g38kcal3.4g1.1g2.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.3g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310