Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g69g76kcal15.8g0g1.4g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g5.6g22kcal1.9g0g1.6g0g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g424kcal37g9.6g26.6g1g
Valittu annoskoko96g212kcal18.5g4.8g13.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g106kcal9.3g2.4g6.7g0.3g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480