Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)70g23kcal2.3g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl11g37kcal1.5g5.9g0.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g189kcal11g28g3.4g2.6g
Valittu annoskoko96g94kcal5.5g14g1.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna48g47kcal2.8g7g0.9g0.7g
Arvot/100g100g99kcal5.8g14.6g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534