Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.7kcal0.4g0.6g0g0g
Hiiva, 50g2.8g1.7kcal0.4g0g0g0g
Sokeri2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Margariini 80% keskiarvo3.4g24kcal0g0g2.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki28g16kcal2.4g1.4g0.1g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)5.6g12kcal0.7g0g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 11g3kcal0g0.2g0.1g0.2g
Rusina3.4g9kcal0.1g2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g357kcal12g56.4g8.4g2.8g
Valittu annoskoko96g178kcal6g28.2g4.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g89kcal3g14.1g2.1g0.7g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.5g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434