Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 19g38kcal0.5g0.1g3.7g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Katkarapu, rainbow29g29kcal6.6g0g0.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio16g22kcal0.4g1g1.9g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g4.8g8.6kcal0.1g0.5g0.7g0g
Tilli, tuore 8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g211kcal16.2g5.2g13.4g3.6g
Valittu annoskoko96g105kcal8.1g2.6g6.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna48g53kcal4.1g1.3g3.4g0.9g
Arvot/100g100g110kcal8.5g2.7g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430