Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 28g15kcal0.4g3.6g0g0.2g
Lohifilee 16g32kcal3.1g0g2.2g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 36g12kcal1.1g1.7g0g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g7.1g14kcal0.7g0.3g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g205kcal12g14.2g10.8g0.6g
Valittu annoskoko96g102kcal6g7.1g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna48g51kcal3g3.6g2.7g0.2g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.4g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983