Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 22g43kcal6.4g0g2g0g
Siankylki, raaka5.5g18kcal0.8g0g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 8.2g5.2kcal0g1g0g0.4g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 9g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g201kcal16.4g13.4g8.2g2.8g
Valittu annoskoko96g100kcal8.2g6.7g4.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g50kcal4.1g3.4g2.1g0.7g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933