Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 33g13kcal0.3g2.3g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu1.6g1.3kcal0g0.3g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana191g109kcal1.4g8g7.4g2.4g
Valittu annoskoko96g55kcal0.7g4g3.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna48g27kcal0.4g2g1.9g0.6g
Arvot/100g100g57kcal0.7g4.2g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347284