Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g35g39kcal7.4g0g0.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.9g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g108kcal16.4g2.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko96g54kcal8.2g1.1g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna48g27kcal4.1g0.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g56kcal8.6g1.1g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006