Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka2g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g10g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kiinankaali 24g4.8kcal0.4g0.5g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g59kcal1.8g6.4g3g1g
Valittu annoskoko96g30kcal0.9g3.2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna48g15kcal0.5g1.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.3g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929