Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 23g16kcal3.4g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Appelsiini, kuorittu 16g7.4kcal0.1g1.4g0g0.3g
Salaatti, jäävuori tuore31g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kurkku 11g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g7.8g17kcal2.1g0.1g0.9g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen1.1g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g104kcal12.2g7.2g2.6g1.6g
Valittu annoskoko96g52kcal6.1g3.6g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g26kcal3.1g1.8g0.7g0.4g
Arvot/100g100g54kcal6.4g3.8g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029