Punainen Pekoni-Makkarapata

10:00 <@xl8r> simppeli resepti: 2 lenkkimakkaraa (vaikka hk sininen), paketti pekonia, yks
sipuli, puol litraa tomaattimehua, 1 paketti tomaattimurskaa, puol litraa vettä,
150 g spagettia
10:01 <@xl8r> pilkkoo ja paistaa pekonit ja maggarat, heittää sipulit sekaan, paistaa kunnes
sipuli pehmeetä
10:01 <@xl8r> tomaattimoskat ja vesi kattilaan kera lihaliemikuutio, tulille
10:01 <@xl8r> maggarat, pekonit, sipuli sekaan ja kun kiehuu, spagetit pätkittynä n. kolmeen
osaan
10:02 <@xl8r> keittää kunnes spagetti on kypsää, vähän pippuria, chiliä ja muita mausteita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki (Pirkka (atria)), annos 270g21g53kcal1.8g1.7g4.2g0.1g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot5.9g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Tomaattimehu pirkka (Pirkka), annos 250g23g4.5kcal0.1g1.2g0.1g0.3g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)15g5.3kcal0.2g1.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Täysjyväspagetti (Pirkka), annos 75g5.5g18kcal0.7g3.7g0.1g0.4g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g200kcal7.4g16g12g2.2g
Valittu annoskoko96g100kcal3.7g8g6g1.1g
Annoskoko puolitettuna48g50kcal1.9g4g3g0.6g
Arvot/100g100g104kcal3.9g8.3g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312702