Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)26g91kcal3.5g17.1g0.8g0.8g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 24g10kcal0.8g1.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl9g12kcal1.2g0g0.8g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)4.7g17kcal1.1g0g1.4g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 21g67kcal5.6g0g5g0g
Ketsuppi, Pirkka0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g401kcal24.4g37.4g16.4g2g
Valittu annoskoko96g201kcal12.2g18.7g8.2g1g
Annoskoko puolitettuna48g100kcal6.1g9.4g4.1g0.5g
Arvot/100g100g209kcal12.7g19.5g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158