Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Sitruunamehu, laimentamaton800g168kcal2.4g12.8g0g0.8g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Munakoiso 3200g716kcal16g99.2g6.4g80g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow4000g14400kcal480g3000g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19000g38293kcal1070.4g6375.6g896.8g183.6g
Valittu annoskoko9500g19146kcal535.2g3187.8g448.4g91.8g
Annoskoko puolitettuna4750g9573kcal267.6g1593.9g224.2g45.9g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368