Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1041g292kcal6.2g61.9g2.1g26g
Kukkakaali 1068g257kcal19.3g23.5g3.2g24.6g
Kalkkuna 1068g2093kcal335.7g0g82.4g0g
Vesi5339g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g134g47kcal0.5g10.7g0.1g0g
Juuriselleri 801g252kcal10g36.8g1.6g24.8g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g53g89kcal9.3g11.4g0.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g6057kcal762g288.6g180g151.6g
Valittu annoskoko9504g3029kcal381g144.3g90g75.8g
Annoskoko puolitettuna4752g1514kcal190.5g72.2g45g37.9g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309