Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)2399g17274kcal0g0g1919.3g0g
Sokeri 2295g9314kcal0g2292.4g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g660g1122kcal99g0g79.2g0g
Siirappi, tumma108g346kcal0.1g79.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g144g576kcal0g142.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3899g14035kcal506.8g2729g81.9g136.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g85331kcal1211.8g10487.6g4160.8g272.8g
Valittu annoskoko9504g42665kcal605.9g5243.8g2080.4g136.4g
Annoskoko puolitettuna4752g21333kcal303g2621.9g1040.2g68.2g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158740