Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl496g1687kcal9.9g14.9g173.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)4817g2890kcal163.8g216.8g168.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g963g617kcal33.7g1.9g240.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g96g385kcal0g95.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g723g2890kcal0g722.6g0g0g
Mansikkahillo 2409g5452kcal13.5g1299.2g2.4g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g27842kcal441.8g4701.6g1171.2g43.4g
Valittu annoskoko9504g13921kcal220.9g2350.8g585.6g21.7g
Annoskoko puolitettuna4752g6961kcal110.5g1175.4g292.8g10.9g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958