Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)396g107kcal5.1g19g0.8g6.7g
Peruna, vanha, kuorittu 4066g3095kcal76.4g630.2g8.1g40.7g
Voi, normaalisuolainen (Valio)108g777kcal0.9g0.9g86.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g1079g2051kcal161.9g0g161.9g0g
Vesi3598g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g216g605kcal41g0.1g47.5g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste18g3.1kcal0.3g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g13275kcal571.2g1300.8g609.6g94.8g
Valittu annoskoko9504g6638kcal285.6g650.4g304.8g47.4g
Annoskoko puolitettuna4752g3319kcal142.8g325.2g152.4g23.7g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276770