Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis9009g10090kcal1981.9g0g270.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 360g252kcal4.5g40.7g4.5g14g
Mustapippuri 27g76kcal2.9g10.4g0.9g7.2g
Valkopippuri 18g51kcal1.9g7.6g0.4g4.7g
Valkosipulijauhe, annos 3g54g187kcal5.4g41.1g1.4g0g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Curryjauhe (-), annos 5g9g29kcal0.9g4.5g0.9g0.9g
Oregano, kuivattu 9g28kcal1g1.9g0.9g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g21538kcal4002.4g219g563.2g74.8g
Valittu annoskoko9504g10769kcal2001.2g109.5g281.6g37.4g
Annoskoko puolitettuna4752g5385kcal1000.6g54.8g140.8g18.7g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485