Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1126g1216kcal258.9g0g20.3g0g
Vesi5403g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g126g126kcal2.5g5.7g10.1g1.1g
Curryjauhe (-), annos 5g45g146kcal4.5g22.5g4.5g4.5g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste900g234kcal8.1g43.2g2.7g20.7g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g450g1621kcal54g328.7g6.8g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g630g504kcal18.3g68.1g12g24g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g360g1513kcal7.2g10.4g162.1g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g10963kcal718.8g1000.4g438.8g116g
Valittu annoskoko9504g5481kcal359.4g500.2g219.4g58g
Annoskoko puolitettuna4752g2741kcal179.7g250.1g109.7g29g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387