Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g1600g2240kcal304g0g112g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5400g975kcal30.2g135g21.6g37.8g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g800g880kcal92g40g37.6g4g
Juusto, Arla Kadett 5%400g760kcal136g6g20g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 56g407kcal0g0.1g45.9g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g11500kcal1178.8g496g487g157.8g
Valittu annoskoko9504g5750kcal589.4g248g243.5g78.9g
Annoskoko puolitettuna4752g2875kcal294.7g124g121.8g39.5g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019