Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 3740g6007kcal1129.4g0g160.4g0g
Hunaja53g179kcal0.5g43.8g0g0g
Sinappi 53g70kcal2.3g7.5g3.2g0.9g
Oliiviöljy 267g2362kcal0g0g267.1g0g
Sipuli (kuorittu)1603g433kcal20.8g76.9g3.2g27.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1603g449kcal9.6g95.4g3.2g40.1g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g16g37kcal1.7g6.1g0.5g0g
Vesi2137g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g19072kcal2328.6g459.4g875.2g136.4g
Valittu annoskoko9504g9536kcal1164.3g229.7g437.6g68.2g
Annoskoko puolitettuna4752g4768kcal582.2g114.9g218.8g34.1g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113