Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 4800g762kcal36g96g4.8g96g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1440g292kcal8.6g54.7g4.3g20.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Nokkonen 192g84kcal11.3g2.5g1.3g7.9g
Oliiviöljy 144g1273kcal0g0g144g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)48g125kcal6.2g5.8g8.6g0.2g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g960g163kcal15.4g25.9g0g13g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g5917kcal180g462g329.8g307.2g
Valittu annoskoko9504g2959kcal90g231g164.9g153.6g
Annoskoko puolitettuna4752g1479kcal45g115.5g82.5g76.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738