Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3200g800kcal32g176g0g44.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.6g1g12g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Vehnäjauho, sunnuntai20g70kcal2.4g14.2g0.4g0.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g24g40kcal4.2g5.1g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19032g7576kcal700.6g474g324.8g125g
Valittu annoskoko9516g3788kcal350.3g237g162.4g62.5g
Annoskoko puolitettuna4758g1894kcal175.2g118.5g81.2g31.3g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139