Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)320g80kcal3.2g17.6g0g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g48g13kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Sipuli 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.4g4kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g758kcal70g47.6g32.2g12.8g
Valittu annoskoko952g379kcal35g23.8g16.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna476g189kcal17.5g11.9g8.1g3.2g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139