Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g432g519kcal64.8g30.3g13g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g210g139kcal31.5g0g1.5g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g234g374kcal4.9g8.9g35g0g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Oivariini, 60 (100g)18g96kcal0.2g0.2g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g2291kcal204.2g84.4g120.2g2g
Valittu annoskoko952g1145kcal102.1g42.2g60.1g1g
Annoskoko puolitettuna476g573kcal51.1g21.1g30.1g0.5g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179