Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore185g19kcal1.1g3.1g0.2g1.3g
Sipuli, kokonainen 50g26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Omena, ulkomainen kuorittu370g152kcal0.7g34.8g0.4g6.7g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)370g222kcal12.6g16.7g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g799kcal29.4g111.6g27.4g16.4g
Valittu annoskoko952g400kcal14.7g55.8g13.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna476g200kcal7.4g27.9g6.9g4.1g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500