Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 221g72kcal1.4g12.3g0.4g5.6g
Sokeri 127g514kcal0g126.5g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g89g312kcal1.5g79.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 193g242kcal21.2g0.5g17.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 178g612kcal18.2g124.8g2.1g6.2g
Grahamjauho 36g117kcal3.8g21.6g0.8g3.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.9g36kcal0g8.8g0g0g
Leivinjauhe 7.1g13kcal0.4g2.7g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g21g71kcal1.7g13g0.4g4.1g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 71g505kcal0g0g57g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g4983kcal96.4g779g156.2g38.8g
Valittu annoskoko952g2492kcal48.2g389.5g78.1g19.4g
Annoskoko puolitettuna476g1246kcal24.1g194.8g39.1g9.7g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604