Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2502g4153kcal475.4g0g250.2g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala110g308kcal22g5.5g22g0g
Vesi, vesijohtovesi 3503g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )2502g8757kcal450.4g1476.2g97.6g150.1g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)500g631kcal55g1.5g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g29131kcal2019g3006.6g966.4g311.8g
Valittu annoskoko9520g14565kcal1009.5g1503.3g483.2g155.9g
Annoskoko puolitettuna4760g7283kcal504.8g751.7g241.6g78g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881