Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 3360g1012kcal31.6g171.4g6.7g67.2g
Parsakaali brokkoli 2800g982kcal129.4g54.6g8.4g70g
Sipuli 560g169kcal7g26.9g1.1g9.5g
Creme bonjour 14% valkosipuli1680g2856kcal126g42g235.2g0g
Juusto, Arla Kadett 5%1120g2128kcal380.8g16.8g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g14295kcal1349.6g623.4g614.8g293.4g
Valittu annoskoko9520g7148kcal674.8g311.7g307.4g146.7g
Annoskoko puolitettuna4760g3574kcal337.4g155.9g153.7g73.4g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697