Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5600g4263kcal105.3g868g11.2g56g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Palvikinkku HK 3%560g560kcal100.8g2.8g16.8g0g
Paprika punainen 700g205kcal6.6g31.5g2.8g13.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl280g2520kcal0g0g280g0g
Atria kevyt Perhenakki1680g2688kcal161.3g126g163g28.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g20850kcal766.2g2123.8g950.4g219.6g
Valittu annoskoko9520g10425kcal383.1g1061.9g475.2g109.8g
Annoskoko puolitettuna4760g5213kcal191.6g531g237.6g54.9g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055