Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g3200g2080kcal380.8g134.4g9.6g0g
Soijajauho rasvainen 560g2612kcal193.4g131.7g131.6g66.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 320g1034kcal92.8g22.4g64g97.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)320g816kcal53.1g109.1g19.5g96g
Seesaminsiemen, kuorineen 320g2158kcal86g22.1g185.6g39.4g
Leivinjauhe 160g281kcal8.3g60.5g0g0.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen400g2880kcal4g4g320g0g
Oltermanni, perinteinen1600g5760kcal400g0g464g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g42774kcal3096.8g984.2g2929.8g601.4g
Valittu annoskoko9520g21387kcal1548.4g492.1g1464.9g300.7g
Annoskoko puolitettuna4760g10694kcal774.2g246.1g732.5g150.4g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603