Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 1118g3688kcal112.8g649.1g39.1g128.6g
Rusina 350g1022kcal9.8g210g1.7g33.9g
Aprikoosi, kuivattu 280g614kcal14.5g121.3g1.1g20.4g
Auringonkukansiemen 280g1660kcal64.3g35.2g138.4g16.8g
Mantelilastu (A la meira)210g1258kcal50.3g13.8g113.2g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g140g498kcal0.4g124.4g1.1g6.4g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g140g401kcal4.6g95.1g0.3g11.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g51kcal0.5g11.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 6990g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g18385kcal514.4g2520g590.8g436g
Valittu annoskoko9520g9192kcal257.2g1260g295.4g218g
Annoskoko puolitettuna4760g4596kcal128.6g630g147.7g109g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997