Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)6985g2235kcal230.5g314.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 699g2397kcal71.2g488.9g8.4g24.4g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 768g1096kcal96g2.3g78.8g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl1048g3667kcal146.7g586.7g78.6g104.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g18789kcal1088.8g2784.4g331.6g258.4g
Valittu annoskoko9520g9395kcal544.4g1392.2g165.8g129.2g
Annoskoko puolitettuna4760g4697kcal272.2g696.1g82.9g64.6g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534