Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5005g1056kcal60.1g170.2g10g105.1g
Vesi1668g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1335g3037kcal253.6g0g226.9g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g334g37kcal2.7g5.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 501g1388kcal10g15g140.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka501g410kcal17g95.1g5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g11967kcal692.8g590.4g765.4g226.2g
Valittu annoskoko9520g5984kcal346.4g295.2g382.7g113.1g
Annoskoko puolitettuna4760g2992kcal173.2g147.6g191.4g56.6g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051