Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2657kcal304.1g0g160.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3201g800kcal32g176.1g0g44.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g135kcal2.9g28.6g1g12g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Vesi4002g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Vehnäjauho, sunnuntai20g70kcal2.4g14.2g0.4g0.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g24g40kcal4.2g5.1g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g7579kcal700.8g474.2g325g125g
Valittu annoskoko9520g3790kcal350.4g237.1g162.5g62.5g
Annoskoko puolitettuna4760g1895kcal175.2g118.6g81.3g31.3g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139