Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2600g702kcal33.8g124.8g5.2g44.2g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g4000g11400kcal560g20g1000g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g560g504kcal16.8g19.6g39.2g3.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2000g3200kcal54g54g300g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g360g1368kcal3.6g331.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g34348kcal1336.4g1099.2g2692.4g96.2g
Valittu annoskoko9520g17174kcal668.2g549.6g1346.2g48.1g
Annoskoko puolitettuna4760g8587kcal334.1g274.8g673.1g24.1g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982