Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1910g3786kcal50.2g14.7g370.6g128g
Punasipuli, kuorittu, 100g1879g507kcal24.4g90.2g3.8g31.9g
Katkarapu, rainbow2866g2866kcal659.1g0g25.8g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1592g2229kcal44.6g103.5g191g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g478g860kcal8.1g52.5g71.6g0g
Tilli, tuore 796g238kcal29.4g7.2g6.4g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g20971kcal1631.6g536.2g1338.4g353.2g
Valittu annoskoko9520g10486kcal815.8g268.1g669.2g176.6g
Annoskoko puolitettuna4760g5243kcal407.9g134.1g334.6g88.3g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430