Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g1603g2244kcal304.5g0g112.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5409g976kcal30.3g135.2g21.6g37.9g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g801g882kcal92.2g40.1g37.7g4g
Juusto, Arla Kadett 5%401g761kcal136.2g6g20g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 56g407kcal0g0.1g46g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 401g92kcal7.3g9.6g0.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g11519kcal1181g496.6g487.8g158.2g
Valittu annoskoko9520g5759kcal590.5g248.3g243.9g79.1g
Annoskoko puolitettuna4760g2880kcal295.3g124.2g122g39.6g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019