Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 862g1910kcal150.9g0g146.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1509g3434kcal286.7g0g256.5g0g
Sipuli (kuorittu)647g175kcal8.4g31g1.3g11g
Lihaliemikuutio Maggi22g60kcal1.9g1.5g5g0g
Vesi2156g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi367g1283kcal22g278.5g6.2g8.4g
Kuohukerma,valio,2dl431g1466kcal8.6g12.9g150.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen216g71kcal7.1g10.6g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Voi 65g469kcal0.8g0.3g52.6g0g
Kaali, valkokaali3234g682kcal38.8g109.9g6.5g67.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g19099kcal1050.4g889.4g1251.2g174.6g
Valittu annoskoko9520g9549kcal525.2g444.7g625.6g87.3g
Annoskoko puolitettuna4760g4775kcal262.6g222.4g312.8g43.7g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978