Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 6996g1943kcal83.3g284.1g14g146.9g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Voi 40% rasvaa 100g375kcal1.9g2g40.6g0g
Piirakkataikina Sunnuntai1999g7396kcal99.9g639.7g499.7g40g
Siirappi, tumma150g480kcal0.1g110.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g20554kcal377.2g2099.8g1109.6g383.2g
Valittu annoskoko9520g10277kcal188.6g1049.9g554.8g191.6g
Annoskoko puolitettuna4760g5139kcal94.3g525g277.4g95.8g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903