Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6395g10615kcal1215g0g639.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 799g513kcal25.6g38.5g28g0.1g
Kananmuna kuoreton 440g627kcal55g1.3g45.1g0g
Ketsuppi, Felix144g130kcal1.4g30.2g0.7g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1599g2078kcal103.9g319.7g48g79.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g28099kcal2816.6g806.8g1522.8g160g
Valittu annoskoko9520g14050kcal1408.3g403.4g761.4g80g
Annoskoko puolitettuna4760g7025kcal704.2g201.7g380.7g40g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630