Vuokaleipä

Sekoita lämpimään veteen ruisjauhot, siirappi, hiiva, suola ja hiutaleet.

Anna tekeytyä 1/2 tuntia peitettynä.

Lisää vehnäjauhoja vähitellen alustaen.

Taikina saa jäädä löysäksi ! Anna kohota 1/2 tuntia liinalla peitettynä.

Voitele voilla leipävuoka.

Nostele taikina vuokaan.

Anna kohota vielä n. 1/2 tuntia peiteltynä.

Paista 250 asteessa n. 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g88g317kcal39.6g35.2g5.3g0g
Neljänviljanhiutale 240g791kcal24.2g139.3g8.4g27.6g
Vehnäjauho puolikarkea 4680g16058kcal476.9g3276g56.2g163.8g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 440g1338kcal38.5g243.8g8.4g61.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19056g37008kcal1158.4g7388.6g156.6g505.2g
Valittu annoskoko9528g18504kcal579.2g3694.3g78.3g252.6g
Annoskoko puolitettuna4764g9252kcal289.6g1847.2g39.2g126.3g
Arvot/100g100g194kcal6.1g38.8g0.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144256