Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6400g10624kcal1216g0g640g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Ketsuppi, Felix144g130kcal1.4g30.2g0.7g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1600g2080kcal104g320g48g80g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19056g28123kcal2818.8g807.6g1523.8g160.2g
Valittu annoskoko9528g14061kcal1409.4g403.8g761.9g80.1g
Annoskoko puolitettuna4764g7031kcal704.7g201.9g381g40.1g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630