Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)31g25kcal1g5.8g0.3g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g438g64kcal0g14.9g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Pasta 3-viljan (Torino)39g138kcal5.9g26g1g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Persilja 22g6kcal0.3g0.2g0g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g1264kcal85g110.2g51.4g12.8g
Valittu annoskoko954g632kcal42.5g55.1g25.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna477g316kcal21.3g27.6g12.9g3.2g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156