Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3993g1400kcal184.5g77.9g12g99.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus639g2236kcal89.4g3.2g204.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3195g10546kcal63.9g95.8g1118.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1597g3674kcal463.2g39.9g191.7g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 32g103kcal4.7g5.9g4.2g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g35918kcal1611.4g445.4g3061g223.4g
Valittu annoskoko9536g17959kcal805.7g222.7g1530.5g111.7g
Annoskoko puolitettuna4768g8979kcal402.9g111.4g765.3g55.9g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994