Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g2033g3152kcal284.7g50.8g203.3g4.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1452g1106kcal27.3g225.1g2.9g14.5g
Porkkana, tuore1046g293kcal6.3g58.6g2.1g26.1g
Selleri, annos 50g145g20kcal1.5g4.4g0g0g
Lanttu 291g84kcal2.9g13.4g0.9g5.2g
Palsternakka 44g28kcal0.2g5.1g0.2g2g
Purjosipuli 29g6.6kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Persilja 58g16kcal0.8g0.6g0.1g4.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g81g73kcal2.4g2.8g5.7g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 4357g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g9555kcal653.2g723g430.6g115.4g
Valittu annoskoko9536g4778kcal326.6g361.5g215.3g57.7g
Annoskoko puolitettuna4768g2389kcal163.3g180.8g107.7g28.9g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915