Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g7.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 41g359kcal0g0g40.6g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g45g158kcal5.9g31.6g0.6g2.4g
Tattarijauho, Vijatuote36g126kcal4.7g25.2g0.5g1.9g
Kaurahiutale 72g270kcal10.5g41.1g5.3g7.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g234g797kcal4.7g182.9g4g16.4g
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g3461kcal52.4g568.6g102.2g59g
Valittu annoskoko954g1730kcal26.2g284.3g51.1g29.5g
Annoskoko puolitettuna477g865kcal13.1g142.2g25.6g14.8g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041