Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Rypsiöljy 50g446kcal0g0g50.4g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 53g386kcal0g0.1g43.6g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.1g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g168g642kcal3g157g0.7g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g234g94kcal1.2g23.4g1.2g1.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g67g403kcal14.1g4.4g36.3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g90g163kcal12.8g6.4g9.6g54.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 67g225kcal0g54.9g0g0.9g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g5863kcal93.6g687.6g308.8g113.6g
Valittu annoskoko954g2932kcal46.8g343.8g154.4g56.8g
Annoskoko puolitettuna477g1466kcal23.4g171.9g77.2g28.4g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255